OFFISIELL BILLETT PARTNER

Hotellrom

Det vil være begrenset tilgang til hotellrom i løpet av VM uken, og spesielt den siste helgen. Dette medfører at booking av hotellrom kun er mulig ved kjøp av losje billetter i tidsrommet 22. – 24. september. Booking av hotellrom er mulig for alle som kjøper en gjeste- eller dagsbillett mellom 16. –  21. september. Kun et rom per billett.

Ønsker du å booke hotell i tillegg til å kjøpe billett? Dersom du kjøper billett i kategorien vi kaller premium ticket/losjebillett dagene fredag 22. lørdag 23. eller søndag 24. får du også anledning til å booke hotell.

Fremgangsmåten du benytter er som følger: Klikk på menypunktet KJØP. Der får du mulighet til å velge hvilken dag du ønsker å kjøpe billett til. Velg en av dagene fredag 22. lørdag 23. eller søndag 24. Når du har klikket på den valgte dagen sendes du videre til oversikten over de forskjellige billettkategoriene som er tilgjengelig. Velg premium ticket/losjebillett. Du kan velge antall billetter du ønsker i denne kategorien ved å klikke på pilen helt til høyre i det åpne feltet til høyre for billettprisen. Når du har valgt antall billetter klikker du på den gule knappen som heter Kjøp billett. Denne er plassert over de forskjellige billettkategoriene så det er mulig du må scrolle opp. Du vil nå bli sendt videre til nettsiden til vår samarbeidspartner Ticketco. Der vil du få opp en liste over tilgjengelige hotellrom. Disse kan du velge på samme måte som for billettkjøpet. Når du har gjort det følger du bare instruksjonene videre på siden for fullføring av ditt kjøp av billett og hotellbookingen.

Send oss en epost til booking@possibility.no dersom du ønsker å komme i kontakt med oss.