OFFISIELL BILLETT PARTNER

KL 09.30

Fellesstart menn junior

Juniorklassen for menn ble i fjor dominert av danskene. Vinner ble Jakob Egholm etter at man opplevde noe så uvanlig som to mann fra samme nasjon alene i brudd på slutten av rittet. De norske juniorene har hevdet seg meget godt i løpet av sesongen, med blant annet gode plasseringer i Paris-Roubaix og Ghent-Wevelgem. Kanskje kan unge norske ryttere som Andreas Leknessund, Søren Wærenskjold eller Olav Hjemsæter by utlendingene på kamp, et spennende ritt blir det uansett.

KL 13.15

Fellesstart kvinner elite

20 år gamle Amalie Dideriksen fra Danmark sto kanskje for den aller største overraskelsen i Doha når hun snek seg forbi Kirsten Wild på oppløpet. Amaliekan fort bli en av favorittene i år også, men den største favoritten er Anna van der Breggen som allerede har vunnet både Amstel Gold Race, Fleche-Wallonne og Liege-Bastogne-Liege. Blant de norske knytter det seg størst spenning til Vita Heine som sykler på hjemmebane, Emilie Moberg som har etappeseier i Healthy Ageing Tour og ikke minst blir det interessant å se hvordan stortalentet Susanne Andersen klarer å hevde seg i seniorklassen.

HVOR VIL DU SE LØPENE?

Kjøp billett til en fansone/arena i Bergen sentrum for å få mest ut av opplevelsen!

Klikk i kartet på den enkelte fansone/arena for mer informasjon og for å se de forskjellige billettkategoriene

Kart over fansoner/arenaer Fansone Fjordline Bergens Tidende Arena Torget Bryggen Fansone Skolten

Bryggen Arena

Under Sykkel–VM settes det opp et telt utenfor Bryggen. Dette gjesteområdet på sjøsiden av Bryggen vil gi unik tilgang til løypen, samtidig som du og dine gjester blir godt ivaretatt i oppvarmede telt. Bryggen Arena vil blant annet ha vertskapstjeneste, bevertning og TV-skjermer.

Les mer

D1 - Saturday 23 September Bryggen Arena - Golden ticket/Gjestebillett

Kjøper du en Gjestebillett på Bryggen Arena er du garantert innendørs sitteplass i vårt oppvarmede telt. Er du en del av en større gruppe kan dere reservere deres eget bord. Når syklistene passerer utenfor kan du enkelt oppleve dem på nært hold rett utenfor teltet og underveis kan du følge rittet på storskjermene inne. Du kan forsyne deg med mat fra en kald buffet og vil ha tilgang til å kjøpe drikke gjennom dagen. Teltet vil også ha egne toalettfasiliteter. Kjøp av Gjestebillett gir deg også tilgang til hotellbooking. Billetten koster 1.775,- inkl. mva. og billettavgift.

Kjøp billett