OFFISIELL BILLETT PARTNER

KL 09.30

Fellesstart menn junior

Juniorklassen for menn ble i fjor dominert av danskene. Vinner ble Jakob Egholm etter at man opplevde noe så uvanlig som to mann fra samme nasjon alene i brudd på slutten av rittet. De norske juniorene har hevdet seg meget godt i løpet av sesongen, med blant annet gode plasseringer i Paris-Roubaix og Ghent-Wevelgem. Kanskje kan unge norske ryttere som Andreas Leknessund, Søren Wærenskjold eller Olav Hjemsæter by utlendingene på kamp, et spennende ritt blir det uansett.

KL 13.15

Fellesstart kvinner elite

20 år gamle Amalie Dideriksen fra Danmark sto kanskje for den aller største overraskelsen i Doha når hun snek seg forbi Kirsten Wild på oppløpet. Amaliekan fort bli en av favorittene i år også, men den største favoritten er Anna van der Breggen som allerede har vunnet både Amstel Gold Race, Fleche-Wallonne og Liege-Bastogne-Liege. Blant de norske knytter det seg størst spenning til Vita Heine som sykler på hjemmebane, Emilie Moberg som har etappeseier i Healthy Ageing Tour og ikke minst blir det interessant å se hvordan stortalentet Susanne Andersen klarer å hevde seg i seniorklassen.

HVOR VIL DU SE LØPENE?

Kjøp billett til en fansone/arena i Bergen sentrum for å få mest ut av opplevelsen!

Klikk i kartet på den enkelte fansone/arena for mer informasjon og for å se de forskjellige billettkategoriene

Kart over fansoner/arenaer Fansone Fjordline Bergens Tidende Arena Torget Bryggen Fansone Skolten

Fansone Skolten

Sykkel-VMs største fansone blir på Skolten. Området er løypenært, vil ha TV-skjermer, barer, matservering og langbord i telt fra søndag til søndag. Fansonen har gratis inngang søndag 17., mandag 18. og tirsdag 19. *Vær obs på at det er 18 års aldersgrense på fansone Skolten, aldersgrensen gjelder selv om man er i følge med voksne.

Les mer

G1 - Saturday 23 September Fansone Skolten

Sykkel-VMs største fansone på Skolten. Området er løypenært, vil ha TV skjermer, barer, matservering og langbord i telt fra søndag til søndag. Billetten koster 790,- inkl. mva. og billettavgift. *Vær obs på at det er 18 års aldersgrense på fansone Skolten, aldersgrensen gjelder selv om man er i følge med voksne.

Kjøp billett

Festivalpass Skolten lørdag

Med festivalpass får du tilgang til fansone Skolten fredag, lørdag og søndag. Området gir deg utmerket utsikt til løypen, mulighet til å se rittene på storskjerm, barer, matservering, toaletter og langbord. Pris inkl.mva. og billettavgift kr. 1.250. *Vær obs på at det er 18 års aldersgrense på fansone Skolten, aldersgrensen gjelder selv om man er i følge med voksne.

Kjøp billett