OFFISIELL BILLETT PARTNER

KL 10:30

Tempo kvinner junior

Tempoløypen i Bergen er en teknisk løype som også inneholder brosteinsparti. Det er derfor ventet at løypen kommer til å skille godt mellom rytterne.
I Doha vant Karlijn Swinkels fra Nederland. Beste norske plassering i Doha var Susanne Andersens 13. plass, kanskje kan noen av juniorjentene våre gjøre det bedre på hjemmebane?

KL 13:05

Tempo U23 menn

Tempo for menn i U23-klassen har de siste to årene blitt dominert stort av Tyskland. I Doha vant Marco Mathis og totalt tok tyskerne 3 av de 4 første plassene. Kan Tobias Foss eller noen av de andre lovende norske syklistene ta knekken på tyskerne og de andre utlendingene opp Birkelundsbakken? Selv om bakken kommer tidlig i løpet kan 1,5 km med 16% stigning skape problemer for selv de beste.

HVOR VIL DU SE LØPENE?

Kjøp billett til en fansone/arena i Bergen sentrum for å få mest ut av opplevelsen!

Klikk i kartet på den enkelte fansone/arena for mer informasjon og for å se de forskjellige billettkategoriene

Kart over fansoner/arenaer Fansone Fjordline Bergens Tidende Arena Torget Bryggen Fansone Skolten

Fansone Skolten

Sykkel-VMs største fansone blir på Skolten. Området er løypenært, vil ha TV-skjermer, barer, matservering og langbord i telt fra søndag til søndag. Fansonen har gratis inngang søndag 17., mandag 18. og tirsdag 19. *Vær obs på at det er 18 års aldersgrense på fansone Skolten, aldersgrensen gjelder selv om man er i følge med voksne.

Les mer