OFFISIELL BILLETT PARTNER

KL 13:05

Tempo menn elite

Løypen denne gangen er helt unik i VM-sammenheng, og den tøffe avslutningen på 3,4 km opp Fløyen med gjennomsnittsstigning på 9,1% kommer til å åpne for en rekke vinnerkandidater med gode klatreegenskaper. Avslutningen begynner med 11 krappe hårnålssvinger før veien blir rettere og bredere ved Skansen Brannstasjon, men det stiger fortsatt jevnt på ca.10%. Hvem vil stå løpet best og kjøre i mål på Fløyen som vinner?

HVOR VIL DU SE LØPENE?

Kjøp billett til en fansone/arena i Bergen sentrum for å få mest ut av opplevelsen!

Klikk i kartet på den enkelte fansone/arena for mer informasjon og for å se de forskjellige billettkategoriene

Kart over fansoner/arenaer Fansone Fjordline Fløyen Bergens Tidende Arena Torget Bryggen Fansone Skolten

Bryggen Arena

Under Sykkel–VM settes det opp et telt utenfor Bryggen. Dette gjesteområdet på sjøsiden av Bryggen vil gi unik tilgang til løypen, samtidig som du og dine gjester blir godt ivaretatt i oppvarmede telt. Bryggen Arena vil blant annet ha vertskapstjeneste, bevertning og TV-skjermer.

Les mer

D2 - Wednesday 20 September Bryggen Arena - Premium ticket /Losjebillett

Kjøper du en Losjebillett på Bryggen Arena får du tilgang til det største VIP-området med den beste utsikten til rittet i vårt oppvarmede telt. Underveis kan du selvsagt følge rittet på storskjermene inne. Inne i teltet vil det være både fri bar og fri tilgang til mat tilberedt av gourmetkokker. I løpet av dagen vil verdenskjente eks-syklister og andre idrettsprofiler besøke losjene. Bryggen Arena kommer også til være lokasjon for våre livlige After Race-events, som arrangeres onsdag til og med søndag i mesterskapsuken. Har du billett til Bryggen Arena en av disse dagene inkluderer den også deltakelse på After Race samme kveld. Kjøp av Losjebillett gir deg også tilgang til hotellbooking OG du kan i tillegg fritt besøke vår fansone på Skolten samme dag. Billetten koster 3.500,- inkl. mva. og billettavgift.

Kjøp billett

D1 - Wednesday 20 September Bryggen Arena - Golden ticket/Gjestebillett

Kjøper du en Gjestebillett på Bryggen Arena er du garantert innendørs sitteplass i vårt oppvarmede telt. Er du en del av en større gruppe kan dere reservere deres eget bord. Når syklistene passerer utenfor kan du enkelt oppleve dem på nært hold rett utenfor teltet og underveis kan du følge rittet på storskjermene inne. Du kan forsyne deg med mat fra en kald buffet og vil ha tilgang til å kjøpe drikke gjennom dagen. Teltet vil også ha egne toalettfasiliteter. Kjøp av Gjestebillett gir deg også tilgang til hotellbooking. Billetten koster 1.775,- inkl. mva. og billettavgift.

Kjøp billett