OFFISIELL BILLETT PARTNER

KL 12:05

Lagtempo kvinner

Lagtempoøvelsen er den eneste hvor syklistene konkurrerer for laget de sykler for hele året, ikke for landet sitt. De siste årene har det vært spenning helt til slutten og ingenting tyder på det skal bli annerledes i år. Hold et ekstra godt øye med Boels Dolmans Cycling Team som vant i fjor!

 

KL 15:35

Lagtempo menn

Etter at BMC seiret med 11 sekunder i Richmond i 2015 fikk Etixx-Quick Step sin revansje i Doha 2016, og utrolig nok med samme seiersmargin, 11 sekunder. Høyst sannsynligvis blir det like jevnt i år også. Quick Step Floors (tidl. Etixx-Quick Step) stiller nok svekket til årets mesterskap etter at «motoren» i laget, Tony Martin, nå sykler for Katusha. Er det duket for et nytt gull til BMC eller kan Orica-SCOTT kanskje detronisere både Quick Step Floors og BMC?

HVOR VIL DU SE LØPENE?

Kjøp billett til en fansone/arena i Bergen sentrum for å få mest ut av opplevelsen!

Klikk i kartet på den enkelte fansone/arena for mer informasjon og for å se de forskjellige billettkategoriene

Kart over fansoner/arenaer Fansone Fjordline Bergens Tidende Arena Torget Bryggen Fansone Skolten

Fansone Skolten

Sykkel-VMs største fansone blir på Skolten. Området er løypenært, vil ha TV-skjermer, barer, matservering og langbord i telt fra søndag til søndag. Fansonen har gratis inngang søndag 17., mandag 18. og tirsdag 19. *Vær obs på at det er 18 års aldersgrense på fansone Skolten, aldersgrensen gjelder selv om man er i følge med voksne.

Les mer