OFFISIELL BILLETT PARTNER

KL 12:05

Lagtempo kvinner

Lagtempoøvelsen er den eneste hvor syklistene konkurrerer for laget de sykler for hele året, ikke for landet sitt. De siste årene har det vært spenning helt til slutten og ingenting tyder på det skal bli annerledes i år. Hold et ekstra godt øye med Boels Dolmans Cycling Team som vant i fjor!

 

KL 15:35

Lagtempo menn

Etter at BMC seiret med 11 sekunder i Richmond i 2015 fikk Etixx-Quick Step sin revansje i Doha 2016, og utrolig nok med samme seiersmargin, 11 sekunder. Høyst sannsynligvis blir det like jevnt i år også. Quick Step Floors (tidl. Etixx-Quick Step) stiller nok svekket til årets mesterskap etter at «motoren» i laget, Tony Martin, nå sykler for Katusha. Er det duket for et nytt gull til BMC eller kan Orica-SCOTT kanskje detronisere både Quick Step Floors og BMC?

HVOR VIL DU SE LØPENE?

Kjøp billett til en fansone/arena i Bergen sentrum for å få mest ut av opplevelsen!

Klikk i kartet på den enkelte fansone/arena for mer informasjon og for å se de forskjellige billettkategoriene

Kart over fansoner/arenaer Fansone Fjordline Bergens Tidende Arena Torget Bryggen Fansone Skolten

Bryggen Arena

Under Sykkel–VM settes det opp et telt utenfor Bryggen. Dette gjesteområdet på sjøsiden av Bryggen vil gi unik tilgang til løypen, samtidig som du og dine gjester blir godt ivaretatt i oppvarmede telt. Bryggen Arena vil blant annet ha vertskapstjeneste, bevertning og TV-skjermer.

Les mer

D1 - Sunday 17 September Bryggen Arena - Golden ticket/Gjestebillett

Kjøper du en Gjestebillett på Bryggen Arena er du garantert innendørs sitteplass i vårt oppvarmede telt. Er du en del av en større gruppe kan dere reservere deres eget bord. Når syklistene passerer utenfor kan du enkelt oppleve dem på nært hold rett utenfor teltet og underveis kan du følge rittet på storskjermene inne. Du kan forsyne deg med mat fra en kald buffet og vil ha tilgang til å kjøpe drikke gjennom dagen. Teltet vil også ha egne toalettfasiliteter. Kjøp av Gjestebillett gir deg også tilgang til hotellbooking. Gjestebilletten koster 1.775,- inkl. mva. og billettavgift.

Kjøp billett