OFFISIELL BILLETT PARTNER

KL 10:00

Fellesstart menn elite

Mesterskapet avsluttes med den største godbiten når verdens beste mannlige syklister skal gjøre opp om retten til å kjøre med regnbuetrøyen. De siste to årene har den blitt båret av Peter Sagan og det er ingen tvil om at han kommer til å være blant favorittene også i år. Men favorittfeltet er stort og blant dem finnes det også to norske kandidater, Alexander Kristoff og Edvald Boasson Hagen. Kanskje kan en av dem gjenta Thor Hushovds bedrift fra Australia i 2010. Rytterne skal tilbakelegge 276,5 km, med start i det ville og vakre kystlandskapet i Øygarden. I løpet av rittet skal de også forsere stigningen opp Sollien hele 12 ganger og det avgjørende bruddet kan fort komme i bakken, men det er også fullt mulig at alt avgjøres i en massespurt på Festplassen.

HVOR VIL DU SE LØPENE?

Kjøp billett til en fansone/arena i Bergen sentrum for å få mest ut av opplevelsen!

Klikk i kartet på den enkelte fansone/arena for mer informasjon og for å se de forskjellige billettkategoriene

Kart over fansoner/arenaer Fansone Fjordline Bergens Tidende Arena Torget Bryggen Fansone Skolten

Fansone Skolten

Sykkel-VMs største fansone blir på Skolten. Området er løypenært, vil ha TV-skjermer, barer, matservering og langbord i telt fra søndag til søndag. Fansonen har gratis inngang søndag 17., mandag 18. og tirsdag 19. *Vær obs på at det er 18 års aldersgrense på fansone Skolten, aldersgrensen gjelder selv om man er i følge med voksne.

Les mer

G1 - Sunday 24 September Fansone Skolten

Sykkel-VMs største fansone på Skolten. Området er løypenært, vil ha TV skjermer, barer, matservering og langbord i telt fra søndag til søndag. Billetten koster 790,- inkl. mva. og billettavgift. *Vær obs på at det er 18 års aldersgrense på fansone Skolten, aldersgrensen gjelder selv om man er i følge med voksne.

Kjøp billett

Festivalpass søndag

Med festivalpass får du tilgang til fansone Skolten fredag, lørdag og søndag. Området gir deg utmerket utsikt til løypen, mulighet til å se rittene på storskjerm, barer, matservering, toaletter og langbord. Pris inkl.mva. og billettavgift kr. 1.250,-. *Vær obs på at det er 18 års aldersgrense på fansone Skolten, aldersgrensen gjelder selv om man er i følge med voksne.

Kjøp billett