OFFISIELL BILLETT PARTNER

KL 11:35

Tempo menn junior

Etter Tobias Foss sin 8. plass i Richmond i 2015 og Iver Knotten sin 6. plass i Doha i fjor knytter det seg stor spenning til om Iver kan ta steget opp på seierspallen på hjemmebane. Han var blant favorittene i Doha, men fikk utover i løpet problemer med den stekende varmen. Det er et problem vi kan garantere at han ikke vil få i Bergen.

KL 15:55

Tempo kvinner elite

Kvinnene skal opp Birkelundsbakken og 1,5 kilometer med 16 % stigning kommer til å bli en utfordring selv for de beste. I Doha var det veldig jevnt mellom de beste, kun 11 sekunder skilte mellom 1. og 4. plass. Vinner Amber Neben også i år eller kan Ellen van Dijk eller Katrin Garfoot ta innersvingen på konkurrentene denne gangen og ta steget opp til det øverste trinnet på pallen?

HVOR VIL DU SE LØPENE?

Kjøp billett til en fansone/arena i Bergen sentrum for å få mest ut av opplevelsen!

Klikk i kartet på den enkelte fansone/arena for mer informasjon og for å se de forskjellige billettkategoriene

Kart over fansoner/arenaer Fansone Fjordline Bergens Tidende Arena Torget Bryggen Fansone Skolten

Fansone Skolten

Sykkel-VMs største fansone blir på Skolten. Området er løypenært, vil ha TV-skjermer, barer, matservering og langbord i telt fra søndag til søndag. Fansonen har gratis inngang søndag 17., mandag 18. og tirsdag 19. *Vær obs på at det er 18 års aldersgrense på fansone Skolten, aldersgrensen gjelder selv om man er i følge med voksne.

Les mer