OFFISIELL BILLETT PARTNER

KL 11:35

Tempo menn junior

Etter Tobias Foss sin 8. plass i Richmond i 2015 og Iver Knotten sin 6. plass i Doha i fjor knytter det seg stor spenning til om Iver kan ta steget opp på seierspallen på hjemmebane. Han var blant favorittene i Doha, men fikk utover i løpet problemer med den stekende varmen. Det er et problem vi kan garantere at han ikke vil få i Bergen.

KL 15:55

Tempo kvinner elite

Kvinnene skal opp Birkelundsbakken og 1,5 kilometer med 16 % stigning kommer til å bli en utfordring selv for de beste. I Doha var det veldig jevnt mellom de beste, kun 11 sekunder skilte mellom 1. og 4. plass. Vinner Amber Neben også i år eller kan Ellen van Dijk eller Katrin Garfoot ta innersvingen på konkurrentene denne gangen og ta steget opp til det øverste trinnet på pallen?

HVOR VIL DU SE LØPENE?

Kjøp billett til en fansone/arena i Bergen sentrum for å få mest ut av opplevelsen!

Klikk i kartet på den enkelte fansone/arena for mer informasjon og for å se de forskjellige billettkategoriene

Kart over fansoner/arenaer Fansone Fjordline Bergens Tidende Arena Torget Bryggen Fansone Skolten

Bryggen Arena

Under Sykkel–VM settes det opp et telt utenfor Bryggen. Dette gjesteområdet på sjøsiden av Bryggen vil gi unik tilgang til løypen, samtidig som du og dine gjester blir godt ivaretatt i oppvarmede telt. Bryggen Arena vil blant annet ha vertskapstjeneste, bevertning og TV-skjermer.

Les mer

D1 - Tuesday 19 September Bryggen Arena - Golden ticket/Gjestebillett

Kjøper du en Gjestebillett på Bryggen Arena er du garantert innendørs sitteplass i vårt oppvarmede telt. Er du en del av en større gruppe kan dere reservere deres eget bord. Når syklistene passerer utenfor kan du enkelt oppleve dem på nært hold rett utenfor teltet og underveis kan du følge rittet på storskjermene inne. Du kan forsyne deg med mat fra en kald buffet og vil ha tilgang til å kjøpe drikke gjennom dagen. Teltet vil også ha egne toalettfasiliteter. Kjøp av Gjestebillett gir deg også tilgang til hotellbooking. Billetten koster 1.775,- inkl. mva. og billettavgift.

Kjøp billett